Locatie

New-Skills is gevestigd bij Racing Club Heemstede (RCH), complex Gemeentelijk Sportpark Heemstede.

Racing Club Heemstede is een fantastische club met een rijke historie, waar spelers en bezoekers zich thuis kunnen voelen.
In onze monumentale kantine uit de jaren ’30 voelt u een warm welkom en viert de gezelligheid de boventoon.

In de Hoofdklasse was RCH vele jaren succesvol. Periode titels en twee keer een kampioenschap maakten dat de club veelvuldig in de KNVB beker mocht meedoen. Het jaar 1986, bij het 75-jarig jubileum, was met de uitschakeling van Willem II en Heerenveen het mooist. Voor een vol Heemsteeds Sportpark was Ajax (met o.a. Ronald Koeman en Frank Rijkaard) in de kwartfinale met 1-3 (RCH doelpunt van Leon Hoep) te sterk. In 1994 volgde degradatie.

In de beide landskampioensjaren was RCH ook leverancier van internationals. In de eerste glorie periode werd Peer Krom bij de nationale selectie gehaald, waarvoor hij veertien keer uitkwam. Loek Biesbrouck werd zelfs aanvoerder van Oranje in de vijftiger jaren.

In een later stadium werden oud-spelers als Johan Neeskens (als speler van Ajax) en Barry van Galen (bij AZ) ook international. Hans Werdekkers was al naar EDO vertrokken toen hij amateur-international werd.

Adresgegevens

Racing Club Heemstede (RCH)
Sportparklaan 6
2103 VT Heemstede